loading...
فوج
s.m.m بازدید : 328 1395/04/03 نظرات (0)
برنج را با آب و کمی نمک می‌پزیم به حدی که وا برود. گوشت (ترجیحاً
گوشت گردن) را هم می‌پزیم. بعد بادمجان‌ها را سرخ کرده و کمی
می‌پزیم و بعد برنج و بادمجان‌ها را با هم کوبیده تا به خورد
هم برود. سپس گوشت را افزوده و دوباره می‌کوبیم...
s.m.m بازدید : 310 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت

می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را

همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد

کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد ...

s.m.m بازدید : 280 1395/04/03 نظرات (0)

برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم.

زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به

هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته

باشد ) ، سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن...

s.m.m بازدید : 868 1395/04/03 نظرات (0)

پنیر و کره را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و بگذارید به دمای اتاق برسد.

آنها را با درجه کم همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکنواخت شود.

زیتون‌ها و تره خرد‌شده را اضافه کرده، به‌هم بزنید. روی ظرف را پوشانده

و از ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. مخلوط را...

s.m.m بازدید : 330 1395/04/03 نظرات (0)

کالباس را کمی در روغن تفت داده و سپس آن را خرد کنید. نان را به

تکه های کوچک تقسیم کرده و در روغن داغ بریزید تا کمی طلایی

رنگ شود. تخم مرغ را در آب جوش بشکنید و صبر کنید تا بپزد

.سپس برگ کاهو را خرد کرده و با موسیر خرد ...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 874
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 20,995
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 22,873
  • بازدید ماه : 31,084
  • بازدید سال : 270,960
  • بازدید کلی : 5,884,517