فوج

مقداری از مواد آماده شدهٔ سیب زمینی را به داخل آن می گذارند و اطراف آنرا می چسبانند. سپس آنرا در داخل تنور و یا فر قرار می دهند تا بپزد.
امروز دوشنبه 15 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

کارتوشکالی بؤرک (بورک سیب زمینی)



کارتوشکالی بؤرک (بورک سیب زمینی)



مواد لازم: 
ـ آرد (۷۰۰ گرم)
ـ سیب زمینی (۶۰۰ گرم)
ـ‌ شیر (۵۰ گرم)
ـ‌ كره (۴۰ گرم) 
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت: 
سیب زمینی را پوست می كنیم و آنها را در داخل آب می پزیم. سپس آنرا در داخل ظرفی دیگر منتقل كرده ، خرد می كنند. (برای سهولت كار ، می توان آنرا با دنده درشت نیز چرخ كرد) پس از آن شیر ، كره و پیاز رنده شده و نمك و فلفل را به آن می افزائیم و به خوبی قاطی می كنند. از خمیری كه درست نموده اند ، مقداری برداشته و آنرا پهن می كنند. مقداری از مواد آماده شدهٔ سیب زمینی را به داخل آن می گذارند و اطراف آنرا می چسبانند. سپس آنرا در داخل تنور و یا فر قرار می دهند تا بپزد.

منبع : فصلنامه یاپراق
 

سوپ مخلوط



دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای شرقی، غربی,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد