کارتوشکالی بؤرک (بورک سیب زمینی)مواد لازم:
ـ آرد (۷۰۰ گرم) ـ سیب زمینی (۶۰۰ گرم) ـ شیر (۵۰ گرم) ـ كره (۴۰ گرم) ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم) طریقه پخت: سیب زمینی را پوست می كنیم و آنها را در داخل آب می پزیم. سپس آنرا در داخل ظرفی دیگر منتقل كرده ، خرد می كنند. (برای سهولت كار ، می توان آنرا با دنده درشت نیز چرخ كرد) پس از آن شیر ، كره و پیاز رنده شده و نمك و فلفل را به آن می افزائیم و به خوبی قاطی می كنند. از خمیری كه درست نموده اند ، مقداری برداشته و آنرا پهن می كنند. مقداری از مواد آماده شدهٔ سیب زمینی را به داخل آن می گذارند و اطراف آنرا می چسبانند. سپس آنرا در داخل تنور و یا فر قرار می دهند تا بپزد. منبع : فصلنامه یاپراق
|
سوپ مخلوط |
.jpg)