loading...
فوج
s.m.m بازدید : 355 1395/08/21 نظرات (0)


کارتوشکالی بؤرک (بورک سیب زمینی)



مواد لازم: 
ـ آرد (۷۰۰ گرم)
ـ سیب زمینی (۶۰۰ گرم)
ـ‌ شیر (۵۰ گرم)
ـ‌ كره (۴۰ گرم) 
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت: 
سیب زمینی را پوست می كنیم و آنها را در داخل آب می پزیم. سپس آنرا در داخل ظرفی دیگر منتقل كرده ، خرد می كنند. (برای سهولت كار ، می توان آنرا با دنده درشت نیز چرخ كرد) پس از آن شیر ، كره و پیاز رنده شده و نمك و فلفل را به آن می افزائیم و به خوبی قاطی می كنند. از خمیری كه درست نموده اند ، مقداری برداشته و آنرا پهن می كنند. مقداری از مواد آماده شدهٔ سیب زمینی را به داخل آن می گذارند و اطراف آنرا می چسبانند. سپس آنرا در داخل تنور و یا فر قرار می دهند تا بپزد.

منبع : فصلنامه یاپراق
 

سوپ مخلوط



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 506
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,192
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,070
  • بازدید ماه : 16,281
  • بازدید سال : 256,157
  • بازدید کلی : 5,869,714