loading...
فوج
s.m.m بازدید : 309 1395/04/03 نظرات (0)

چاپاتی عدس و اسفناج

 

چاپاتی عدس و اسفناج● مواد لازم
▪ آرد سفید ۲۲۵ گرم 
▪ آرد سبوس دار ۸۰ گرم 
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری 
▪ روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری 
▪ آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر 
▪ روغن زیتون برای مواد میانی نان ۱ قاشق سوپ خوری 
▪ پیاز خرد شده برای مواد میانی نان ۱۵۰ گرم 
▪ سیر له شده برای مواد میانی نان ۲ حبه 
▪ زیره سبز برای مواد میانی نان ۱ قاشق چایخوری 
▪ گرام ماسالا برای مواد میانی نان ۱ قاشق چایخوری 
▪ دانه خردل برای مواد میانی نان ۲/۱ قاشق چایخوری 
▪ زردچوبه برای مواد میانی نان ۲/۱ قاشق چایخوری 
▪ عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان ۱۰۰ گرم 
▪ آب مرغ برای مواد میانی نان نان ۵۰۰ میلی لیتر 
▪ اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان ۲۵۰ گرم 
● چگونگی تهیه
ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم.
سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.

 

منبع : شبکه جهانی جام جم
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 703
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,860
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,738
  • بازدید ماه : 22,949
  • بازدید سال : 262,825
  • بازدید کلی : 5,876,382