loading...
فوج
s.m.m بازدید : 350 1395/04/03 نظرات (0)

بلغور و عدس

● مواد لازم برای هشت نفر

▪ پنج و یک چهارم فنجان آب
▪ سه چهارم فنجان عدس
▪ دو عدد برگ بو
▪ دو و یک چهارم فنجان بلغور
▪ یک و یک چهارم فنجان نمک
▪ یک قاشق چایخوری دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری جوز هندی
▪ ربع قاشق چایخوری پودر هل
▪ سه چهارم فنجان بادام (بوداده)
▪ یک سوم فنجان پیاز (سرخ شده)
● طرز تهیه
ابتدا عدس را به همراه آب و برگ بو در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش آورید. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید تا عدس ها پخته شوند. سپس بلغور، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب آن کاملاً بخار شود. (حدود ۱۰ دقیقه) در صورت تمایل فلفل را به غذا اضافه کرده و به همراه بادام و پیاز سرخ شده میل کنید.

[زینب سادات محسنی]

 

منبع : روزنامه ایران
برچسب ها بلغور و عدس ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 697
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,626
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,504
  • بازدید ماه : 22,715
  • بازدید سال : 262,591
  • بازدید کلی : 5,876,148