حلیم بادمجان

● مواد لازم:
▪ برنج یک پیمانه
▪ گوشت نیم کیلو
▪ بادمجان ۵/۱ کیلو
▪ پیازداغ و نعناع به میزان دلخواه
▪ کشک نیم کیلو
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
برنج را با آب و کمی نمک میپزیم به حدی که وا برود. گوشت (ترجیحاً گوشت گردن) را هم میپزیم. بعد بادمجانها را سرخ کرده و کمی میپزیم و بعد برنج و بادمجانها را با هم کوبیده تا به خورد هم برود. سپس گوشت را افزوده و دوباره میکوبیم و در آخر کشک را افزوده و حدود نیم ساعت میگذاریم با حرارت ملایم بپزد بعد هم با پیاز و نعناع داغ تزئین میکنیم.
منبع : روزنامه تهران امروز