loading...
فوج
s.m.m بازدید : 327 1395/04/03 نظرات (0)

حلیم بادمجان

 

حلیم بادمجانمهم‌ترین خاصیتی که بادمجان دارد این است که می‌توانید آن را در فریزر نگه دارید و این به معنای این است که هر وقت که فرصت کنید می‌توانید با بادمجان یک غذای خوشمزه درست کنید.حلیم بادمجان مناسب روزهای سرد پاییزی است چون حالت سوپ مانند دارد و بسیار لذیذ است می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کنید.
● مواد لازم:
▪ برنج یک پیمانه
▪ گوشت نیم کیلو
▪ بادمجان ۵/۱ کیلو
▪ پیازداغ و نعناع به میزان دلخواه
▪ کشک نیم کیلو 
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
برنج را با آب و کمی نمک می‌پزیم به حدی که وا برود. گوشت (ترجیحاً گوشت گردن) را هم می‌پزیم. بعد بادمجان‌ها را سرخ کرده و کمی می‌پزیم و بعد برنج و بادمجان‌ها را با هم کوبیده تا به خورد هم برود. سپس گوشت را افزوده و دوباره می‌کوبیم و در آخر کشک را افزوده و حدود نیم ساعت می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد بعد هم با پیاز و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
برچسب ها حلیم بادمجان ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 448
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,104
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,982
  • بازدید ماه : 15,193
  • بازدید سال : 255,069
  • بازدید کلی : 5,868,626