loading...
فوج
s.m.m بازدید : 302 1395/04/04 نظرات (0)

اول مقداری ژله با سس توت فرنگی ته گیلاس بریزید بعد بستنی ها را

باسلیقه داخل لیوان قراردهید . بعد موادی را که گفتم به اندازه روی

بستنی قرار داده و تزیین نمایید فقط سعی کنید به علت شیرین بودن

بستنی مقدار سس ها را کم بریزید که بستنی شما ...

s.m.m بازدید : 309 1395/04/04 نظرات (0)

ابتدا آب‌ را داخل‌ یك‌ كاسه‌ كوچك‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید

و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، كره‌

و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط كرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید،

سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و كره‌...

s.m.m بازدید : 292 1395/04/03 نظرات (0)

برای تهیه سس:انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا كرده خرد كنید. انبه

را در یك دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه كرده

دستگاه را روشن كنید تا انبه را كاملا خرد و به صورت سسی یك دست درآورد.

سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود...

s.m.m بازدید : 286 1395/04/03 نظرات (0)

 آب و شكر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.▪ آب

لیمو ترش را اضافه می كنیم. سپس حدود یك ساعت در فریزر می گذاریم

تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.▪ بعد از آن ، با همزن برقی آن را به

هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن ...

s.m.m بازدید : 315 1395/04/03 نظرات (0)

حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیمسپس دوغ

را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم

میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری

میکنیم...

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 551
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,935
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,813
  • بازدید ماه : 17,024
  • بازدید سال : 256,900
  • بازدید کلی : 5,870,457