اول مقداری ژله با سس توت فرنگی ته گیلاس بریزید بعد بستنی ها را
باسلیقه داخل لیوان قراردهید . بعد موادی را که گفتم به اندازه روی
بستنی قرار داده و تزیین نمایید فقط سعی کنید به علت شیرین بودن
بستنی مقدار سس ها را کم بریزید که بستنی شما ...
اول مقداری ژله با سس توت فرنگی ته گیلاس بریزید بعد بستنی ها را
باسلیقه داخل لیوان قراردهید . بعد موادی را که گفتم به اندازه روی
بستنی قرار داده و تزیین نمایید فقط سعی کنید به علت شیرین بودن
بستنی مقدار سس ها را کم بریزید که بستنی شما ...
ابتدا آب را داخل یك كاسه كوچك بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید
و اجازه دهید تا ۲ الی ۳دقیقه بماند تا نرم شود، پس از آن شیر، كره
و وانیل را در قابلمهای مخلوط كرده و روی حرارت ملایم قراردهید،
سپس این مواد را آرام به هم زنید تا شیر گرم و كره...
برای تهیه سس:انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا كرده خرد كنید. انبه
را در یك دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه كرده
دستگاه را روشن كنید تا انبه را كاملا خرد و به صورت سسی یك دست درآورد.
سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود...
آب و شكر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.▪ آب
لیمو ترش را اضافه می كنیم. سپس حدود یك ساعت در فریزر می گذاریم
تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.▪ بعد از آن ، با همزن برقی آن را به
هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن ...
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیمسپس دوغ
را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم
میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری
میکنیم...
تعداد صفحات : 13