loading...
فوج
s.m.m بازدید : 291 1395/04/03 نظرات (0)

- مقدار شکری که در تهیه مربا مورد استفاده قرار می‌گیرد بستگی به‌طول

مدت نگهداری مربا دارد. چنانچه قصد دارید برای مدت زیادی آن را نگه دارید،

مقدار شکر بایستی حدود ۵/۱ برابر میوه باشد. - اگر میوه آبدار است و نیاز

به اضافه کردن آب ندارد، باید میوه و شکر را با هم مخلوط کرده...

s.m.m بازدید : 341 1395/04/03 نظرات (0)

سپس آن را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه كه دیواره ها

و ته آن را كمی چرب كرده اید بریزید و به مدت ۳۵دقیقه در فر با درجه حرارت

۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.در پایان زمان پخت سطح بیرونی براونی باید بسته

و سفت شده باشد در حالی كه مغز آن اندكی نرم است. ...

s.m.m بازدید : 313 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا آب را جوش می‌آوریم، با شعله ملایم آرد را اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم

تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید.سپس روغن را به آن اضافه می‌كنیم و مرتب

هم می‌زنیم (حدود دو الی سه دقیقه)، به طوری كه خمیر به صورت سفت در

بیاید. پس از این‌كه خمیر كمی سرد شد، تخم‌مرغ‌ها ...

s.m.m بازدید : 298 1395/04/03 نظرات (0)

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه

کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا

حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به

دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته ...

s.m.m بازدید : 346 1395/04/03 نظرات (0)

نمک و یک پیمانه آب (۲۵۰ میلی لیتر) را همراه تخم مرغ ها و آب لیموی

تازه به آرد اضافه کنید. تمام مواد را مخلوط کنید تا خمیر صاف، نرم و

یکدستی درست شود. سپس خمیر را به شکل توپ در آورید و رویش

را با دستمال بپوشانید تا ۱۰...

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 549
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,912
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,790
  • بازدید ماه : 17,001
  • بازدید سال : 256,877
  • بازدید کلی : 5,870,434