loading...
فوج
s.m.m بازدید : 356 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا شربت را تهیه می کنیم، به این ترتیب که شکر و آب را بجوشانید و

زمانی که می خواهید شربت را از روی اجاق بردارید آبلیمو را اضافه کرده

و بگذارید تا سرد شود. در ظرف دیگر آرد، تخم مرغ، آب و نمک را با هم

مخلوط کرده و به شکل خمیر درآورید، سپس آن را ۱۲ قسمت ...

s.m.m بازدید : 315 1395/04/03 نظرات (0)

قبل از هر کاری بادام‌ها و پسته‌های را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید.خمیر

لواش باقلوای دو رنگ بادام و پسته را به طریق ذیل آماده می‌کنیم: شیر،

بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می‌کنیم و کم کم آرد می‌ریزیم

و مرتب به‌هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به‌دست ...

s.m.m بازدید : 332 1395/04/03 نظرات (0)

شیر- بیکینگ پودر-روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد

می ریزیم ومرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد وزیاد

هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه

ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل ...

s.m.m بازدید : 317 1395/04/03 نظرات (0)

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، پودر شکر و کره را مخلوط

کرده و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود.تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده،

بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. کاکائو را به آب اضافه کرده و به‌همراه ماست

به مایه اضافه کنید، سپس آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین ...

s.m.m بازدید : 336 1395/04/03 نظرات (0)

زرده های تخم مرغ را با خامه و نمک می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم.

سپس آب را اضافه می کنیم تا کشدار شود. (حرارت زرده های تخم مرغ و

آب مورد نیاز باید حرارت محیط باشد). بعد خمیر را با مقدار بسیار جزیی آرد

گلوله می کنید و ۲۰ دقیقه در روغن نگه می داریم (خمیر در روغن...

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 554
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,979
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,857
  • بازدید ماه : 17,068
  • بازدید سال : 256,944
  • بازدید کلی : 5,870,501