بامیه

تخممرغ....................................... سه عدد
روغن جامد....................... یك قاشق مرباخوری
شكر.......................................... نیم كیلو
آرد....................................... دویست گرم
آب....................................... به مقدار لازم
نمك......................... یك سوم قاشق چایخوری
آب لیمو............................ دو قاشق سوپخوری
گلاب....................................به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا آب را جوش میآوریم، با شعله ملایم آرد را اضافه میكنیم و هم میزنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید.سپس روغن را به آن اضافه میكنیم و مرتب هم میزنیم (حدود دو الی سه دقیقه)، به طوری كه خمیر به صورت سفت در بیاید. پس از اینكه خمیر كمی سرد شد، تخممرغها را یكییكی به آن اضافه میكنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود.
برای اینكه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم.
سپس خمیر را در قیف میریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ میریزیم. به یاد داشته باشید كه بامیهها را هنگام سرخ شدن، باید مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیهها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه میكنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.
در غیر اینصورت بامیهها، شربت را جذب نخواهند كرد. به یاد داشته باشید اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است، نه چیز دیگری.
منبع : خانواده سبز