loading...
فوج
s.m.m بازدید : 302 1395/04/04 نظرات (0)

دراچنا (غذای‌ روسی‌)

 

دراچنا (غذای‌ روسی‌)● مواد لازم‌: 
▪ روغن‌ زیتون‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ پیازچه‌ خلال‌ شده‌: یك‌ دسته‌ 
▪ سیر خرد شده‌: یك‌ حبه‌ 
▪ گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌: ۴عدد
▪ آرد سبوس‌دار: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ شیر: ۴ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ خامه‌ زده‌ شده‌: دو سوم‌ لیوان‌ 
▪ تخم‌مرغ‌: ۴ عدد 
▪ جعفری‌ خرد شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ كره‌ نرم‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌: به‌ میزان‌ كافی‌ 
● طرز تهیه‌: 
فر را روی‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید. روغن‌ را درماهی‌تابه‌ای‌ گرم‌ كنید و پیازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقیقه‌ تفت‌ دهید. سیر را اضافه‌ كنید وچند دقیقه‌ حرارت‌ دهید تا زمانی‌ كه‌ سیر وپیازچه‌ها نرم‌ شوند. 
در این‌ هنگام‌ سیر و پیازچه‌ها را در كف‌ یك‌ظرف‌ سرامیكی‌ یا پیركس‌ كه‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ایدخوب‌ پخش‌ كنید و گوجه‌ فرنگی‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لایه‌ای‌ روی‌ آن‌ بپاشید. آرد و شیر را دركاسه‌ای‌ دیگر آنقدر بزنید تا یكدست‌ شود و خامه‌را كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط كنید. مایع‌ را به‌ مخلوط كره‌ و جعفری‌اضافه‌ كنید و با نمك‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنید. 
در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روی‌سبزیجات‌ بریزید و مدت‌ ۴۰-۴۵ دقیقه‌ در فربگذارید، یعنی‌ آنقدر كه‌ وقتی‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار می‌دهید آب‌ نداشته‌ باشد. بعد از این‌ كه‌خنك‌ شد، آن‌ را ببرید و در ظرف‌ بچینید.

 

منبع : خانواده سبز
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 560
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,091
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,969
  • بازدید ماه : 17,180
  • بازدید سال : 257,056
  • بازدید کلی : 5,870,613