loading...
فوج
s.m.m بازدید : 391 1395/04/04 نظرات (0)

فر را با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم كنید.

سیب را پوست گرفته وبرش داده سپس سیب، شكر، دارچین، نشاسته،

آب لیمو و پوست لیمو را در كاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید و روی

خمیر پای آماده شده قرار دهید.كره را نیز قطعه قطعه...

s.m.m بازدید : 323 1395/04/04 نظرات (0)

خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب

باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط

شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید. مایه بستنی را در یك

ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید...

s.m.m بازدید : 343 1395/04/04 نظرات (0)

۱ ) شاه‌توت‌ها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن

از بین برود، سپس قابلمه‌ای آماده کنید و شاه‌توت را همراه ۲ قاشق

سوپ‌خوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید. در ظرف را بگذارید و مدت

۵ دقیقه روی شعله اجاق‌گاز قراردهید تا نرم...

s.m.m بازدید : 291 1395/04/04 نظرات (0)
اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شیر می ریزیم و بعد مقدار
لازم زعفران به آن اضافه می کنیم و بعد گلاب را به آن اضافه می
کنیم و در داخل فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند و بعد مایع آماده
شده را هر ده دقیقه یکبار مخلوط می کنیم تا سفت...
s.m.m بازدید : 319 1395/04/04 نظرات (0)

شیر را با عسل خوب به هم می‌زنیم. آناناس و خرما را به آن اضافه

می‌کنیم و به هم می‌زنیم. آن را در یک قالب ژله می‌ریزیم و در فریزر

می‌گذاریم تا یخ بزند. وقت خوردن بستنی آن را از قالب خارج

می‌کنیم. به شکل حلقه‌حلقه می‌بریم و سر میز...

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 781
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 16,322
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 18,200
  • بازدید ماه : 26,411
  • بازدید سال : 266,287
  • بازدید کلی : 5,879,844