loading...
فوج
s.m.m بازدید : 290 1395/04/04 نظرات (0)

بستنی سنتی

 

بستنی سنتینوع مقدار 
شیر پر چرب ۱ لیتر 
شکر ۵۰۰ گرم 
زعفران به مقدار لازم 
ثعلب ۱ قاشق غذاخوری 
گلاب نصف استکان 
خامه معمولی ۱۰۰ گرم 
خلال پسته ۵۰ گرم 
اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شیر می ریزیم و بعد مقدار لازم زعفران به آن اضافه می کنیم و بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم و در داخل فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند و بعد مایع آماده شده را هر ده دقیقه یکبار مخلوط می کنیم تا سفت شود و خامه یخ زده را به صورت ریز شده به مایع اضافه و خلال پسته را به آن اضافه می کنیم تا شش ساعت بعد قابل مصرف شود.

 

منبع : شبکه جهانی جام جم
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 692
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,426
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,304
  • بازدید ماه : 22,515
  • بازدید سال : 262,391
  • بازدید کلی : 5,875,948