جگر سیاه سرخ شده
موز : ۱ عدد
قارچ : ۱ عدد
پیاز سبز : ۱ عدد
سیر : ۱ عدد
روغن : ۰.۲۵ فنجان
اسفناج : ۱۰ شاخه
زنجبیل : قدری
سس سویا : ۲ قاشق سوپخوری
شراب شری : ۱ قاشق مربا خوری
شکر : ۱ قاشق مربا خوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب : ۱ قاشق سوپخوری
جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید. سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آن را با مواد مذکور مخلوط کنید.
سپس روغن در تابه ریخته، داغ که شد مواد را در آن بریزید و سرخ کنید. همین که کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید، همین که جا افتاد، خوراک را از روی آتش بردارید.
قارچ : ۱ عدد
پیاز سبز : ۱ عدد
سیر : ۱ عدد
روغن : ۰.۲۵ فنجان
اسفناج : ۱۰ شاخه
زنجبیل : قدری
سس سویا : ۲ قاشق سوپخوری
شراب شری : ۱ قاشق مربا خوری
شکر : ۱ قاشق مربا خوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب : ۱ قاشق سوپخوری
جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید. سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آن را با مواد مذکور مخلوط کنید.
سپس روغن در تابه ریخته، داغ که شد مواد را در آن بریزید و سرخ کنید. همین که کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید، همین که جا افتاد، خوراک را از روی آتش بردارید.