فوج

طرز تهيه کباب با پنير
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کباب با پنیر

کباب با پنیر

 

این کباب برای افرادی که کباب کوبیده را به علت چربی آن نمی‌توانند استفاده کنند بسیار مناسب است ، همچنین اگر در کباب کوبیده چربی موجود نباشد ، کباب سفت می‌شود ، لذا با استفاده از این پنیرها نه تنها به چربی نیاز نیست ، بلکه از سفت شدن کباب نیز جلوگیری به عمل می‌آید . 
● مواد لازم : 
▪ گوشت چرخ کرده و بدون چربی ( یک کیلوگرم )‌
▪ پیاز ( ۲ عدد )‌
▪ پنیر ننیاء ( ۱۰۰ گرم )‌
▪ پنیر چدار ( ۵۰ گرم ) 
▪ نمک و فلفل ه ( به مقدار لازم ) 
● طرز تهیه : 
پنیر چدار و ننیاء را رنده کرده ، پیاز را نیز پس از شستن و پوست گرفتن رنده می‌کنیم، سپس به همراه پنیر چدار و ننیاء و کمی نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و کاملاً ورز می‌دهیم تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند . مایه کباب را به طور یکنواخت به سیخ کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم ، سپس آن را روی آتش تند قرار داده و وقتی گوشت کمی خودش را گرفت ، آتش را ملایم می‌کنیم تا مغز گوشت بپزد . لازم به ذکر است اگر گوشت کاملاً ورز داده شود ، به هیچ وجه از سیخ نمی‌ریزد .

 

منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد