خورش بامیه

خورش بامیه![]() ●مواد لازم (برای ۴ نفر): ▪ گوشت ماهیچه یا ران گوسفند: نیم كیلو ▪ بامیه: نیم كیلو ▪ پیاز سرخ شده: ۲ قاشق مرباخوری ▪ رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری ▪ سیب زمینی متوسط: سه عدد ▪ آبلیمو: نصف استكان ▪ نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه! ● شیوه پخت: قطعات گوشت را پس از تفت دادن در روغن با ۳ لیوان آب و پیاز سرخ شده می گذاریم با شعله ملایم بپزد. ته بامیه ها را كمی می بریم تا در هنگام پختن لیز و له نشود سپس آنها را با یك قاشق غذاخوری روغن سرخ می كنیم و رب گوجه فرنگی را به آن می افزاییم. اكنون زمان افزودن نمك و فلفل و آبلیمو و زردچوبه، به گوشت است. بعد از این كه گوشت پخته شد، بامیه ها را به آن اضافه می كنیم. این خورش باید كم آب باشد. پیش از آن كه خورش را به سر سفره ببرید، دور بشقاب را با سیب زمینی های سرخ شده تزیین كنید. چنانچه بخواهید می توانید از تمرهندی نیز برای طبخ این خورش استفاده نمایید در صورتی كه با ذایقه غذایی اعضای خانواده شما سازگار باشد. خورش بامیه(نوعی دیگر)![]() ● مواد اولیه: روغن مایع: ۷۰ گرم ▪ پیاز: یک عدد ▪ گوشت گوسفند: ۳۵۰ گرم ▪ زردچوبه: یک قاشق چایخوری ▪ فلفل: نصف قاشق چایخوری ▪ رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری ▪ لیمو عمانی: ۴ عدد ▪ نمک: یک قاشق چایخوری ▪ بامیه: ۵۰۰ گرم ▪ زعفران: یک قاشق چایخوری ● طرز تهیه: روغن را حرارت داده و پیاز ریز خردشده را در روغن ۵ دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی و گوشت را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب را افزوده و یکی، دو ساعت حرارت دهید. لیمو عمانی را اضافه کنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا بهخوبی جا بیفتد. |
خورش بادنجان |
دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,