خورش ماهی.
خورش جدید ماهی● مواد لازم
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون ▪ یک عدد پیاز ▪ دو حبه سیر ▪ دو عدد گوجه فرنگی بزرگ ▪ یک قاشق مرباخوری آویشن ▪ دو قاشق مرباخوری لیموعمانی ▪ کمی آب لیموترش و شکر ▪ یک سوم فنجان سرکه ▪ یک چهارم فنجان آب ▪ چند تکه ماهی بدون استخوان ● طرز تهیه ته یک تابه مناسب روغن ریخته و پیاز خرد شده را اضافه کنید و برای پنج دقیقه آن را تفت دهید، سپس سیر را برای یک دقیقه در آن تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به مواد اضافه کنید. ادویه را افزوده و پس از یک دقیقه کمی از آب را به آرامی اضافه کنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل افزوده و صبر کنید تا خورش به آرامی جا بیفتد. در ظرف مناسبی سرکه را با کمی آب مخلوط کرده، ماهی را در آن بگذارید، در ظرف را بپوشانید و برای پنج تا ۱۰ دقیقه ماهی را با حرارت ملایم بپزید. خورش را روی ماهی ریخته و با برنج میل کنید. فریده وکیلی منبع : روزنامه ایران
|
خورش جدید بادنجان |
دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,