فوج

در ظرف مناسبی سرکه را با کمی آب مخلوط کرده، ماهی را در آن بگذارید، در ظرف را بپوشانید و برای پنج تا ۱۰ دقیقه ماهی را با حرارت ملایم بپزید. خورش را روی ماهی ریخته و با برنج میل کنید.
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش ماهی.


 


خورش جدید ماهی


 


خورش جدید ماهیمواد لازم
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز
▪ دو حبه سیر
▪ دو عدد گوجه فرنگی بزرگ
▪ یک قاشق مرباخوری آویشن
▪ دو قاشق مرباخوری لیموعمانی
▪ کمی آب لیموترش و شکر
▪ یک سوم فنجان سرکه
▪ یک چهارم فنجان آب
▪ چند تکه ماهی بدون استخوان
طرز تهیه

ته یک تابه مناسب روغن ریخته و پیاز خرد شده را اضافه کنید و برای پنج دقیقه آن را تفت دهید، سپس سیر را برای یک دقیقه در آن تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به مواد اضافه کنید. ادویه را افزوده و پس از یک دقیقه کمی از آب را به آرامی اضافه کنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل افزوده و صبر کنید تا خورش به آرامی جا بیفتد.
در ظرف مناسبی سرکه را با کمی آب مخلوط کرده، ماهی را در آن بگذارید، در ظرف را بپوشانید و برای پنج تا ۱۰ دقیقه ماهی را با حرارت ملایم بپزید. خورش را روی ماهی ریخته و با برنج میل کنید.

فریده وکیلی

منبع : روزنامه ایران
 

خورش جدید بادنجان



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد