اسپاگتی با قارچ

● مواد لازم:
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم
▪ پیاز: یك عدد
▪ ماكارونی: به مقدار لازم
▪ فلفل دلمه: دو عدد متوسط
▪ آب لیمو: یك قاشق سوپخوری
▪ دارچین: ۱ قاشق سوپخوری
▪ نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
▪ رب گوجه فرنگی: سه تا چهار قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا قارچها را بشویید و ورقه ورقه نمایید و باپیاز و زردچوبه كمی تفت دهید. فلفلهای دلمهرا هم ورقه ورقه كنید و تخمهای آن را جدا كنیدو به پیاز و قارچ و زردچوبه اضافه كنید و دوبارهكمی تفت دهید. آنگاه به آن نمك، فلفل ودارچین و رب گوجه فرنگی اضافه كنید و با یكلیوان آب آن را بپزید تا مایع غلیظ و یكنواختشود.
در قابلمهای جداگانه، آب را جوش بیاورید ویك قاشق سوپخوری روغن و یك قاشق نمك درآن بریزید، سپس ماكارونی را در آب جوشبریزید و بگذارید بپزد. پس از پخت، مثل همیشهآن را در آبكش ریخته و كمی آب گرم رویشبریزید. در اینجا به یاد داشته باشید كه در صورتتمایل میتوانید، گوشت چرخ كرده سرخ شده رابه مایع ماكارونی اضافه كنید و خوب هم بزنید. دراین مرحله میتوانید به دو صورت غذا را میلكنید; ابتدا به صورت جدا، یعنی ماكارونی را جدابا مایع میل كنید و اگر نه، میتوانید ماكارونیآبكش شده را در یك قابلمه بریزید، به این شكلكه ته قابلمه را نان لواش بگذارید، سپس كمیماكارونی روی آن بریزید و مقداری از مایع رویآن بریزید و همین كار را ادامه بدهید تا قابلمهشماپر شود. در مرحله آخر روی آن روغن بریزیدو روی گاز با شعله ملایم دم كنید و آن گاه به اتفاقمهمانان میل كنید... زمان پخت این غذا حدودنیم ساعت است.
منبع : خانواده سبز