فوج

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون با گوجه
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

املت کالباس یا ژامبون با گوجه

املت کالباس یا ژامبون با گوجه

 

تخم مرغ  :  ۶ عدد
شیر هموژنیزه  :  ۶ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی  :  ۲ فنجان
کالباس  :  ۲۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملاً داغ شود، سه عدد از تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب می‌زنیم تا کف کند‌، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم و مایه را در تابه می‌ریزیم‌. به‌طوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم می‌کنیم، یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت می‌چنیم، یک کفگیر زیر املت قرار می‌دهیم و یک چنگال هم روی املت می‌گذاریم و آن را به‌دقت لوله می‌کنیم، و با بقیه مواد به‌ همین طریق املت دیگری تهیه می‌کنیم بعد یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده که به آن کمی و نمک و فلفل زده‌ایم و بروی کالباس یا ژامبون می‌ریزیم و املت را لوله می‌کنیم و کمی هم از گوجه فرنگی و ژامبون یا کالباس خرد شده روی آن می‌پاشیم.

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای آماده و فوری,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد