loading...
فوج
s.m.m بازدید : 335 1394/12/03 نظرات (0)

پیازها را در حرارت متوسط سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت ها را به آنها اضافه

می کنیم و به سرخ کردن ادامه می دهیم تا زمانیکه رنگشان عوض شود. سپس ۲/۱

پیمانه آب و نمک و فلفل ورب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم همه این مواد را

مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار می دهیم تا زمانیکه آب آن تمام ...

s.m.m بازدید : 322 1394/12/03 نظرات (0)

سینه مرغ را ریز کنید، قارچ را خرد کنید، پیازچه‌ها را ریز کنید، سیب‌زمینی پخته را

با رنده‌ی درشت، رنده کنید، قسمت وسط کلم را هم ریز کنید. حالا حدود یک لیوان

از این مواد را در ظرفی بریزید و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را به آن اضافه ‌کنید و

با دست، مایه را مخلوط کنید. مواد آماده پیچیدن است. برگ‌های آماده...

s.m.m بازدید : 350 1394/12/03 نظرات (0)

ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند.

سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده

شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون

قرار داده و ژامبون را لول...

s.m.m بازدید : 316 1394/12/03 نظرات (0)

۱) کد‌وها را تمیز بشویید‌. سپس سر آنها را جد‌ا کرد‌ه و آرام با نوک چاقو د‌اخلشان

را خالی کنید‌.۲) برنج نیم پز را با گوجه فرنگی ریز شد‌ه، پیاز، جعفری، اد‌ویه و آبلیمو

مخلوط کرد‌ه و از مخلوط آماد‌ه شــد‌ه به اند‌ازه کافی د‌رون کد‌وها بریزید‌ و سر کد‌وها

را آرام بگذارید‌ و آنها را د‌ر قابلمه ...

s.m.m بازدید : 456 1394/12/03 نظرات (0)

۱) عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت

قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد.

بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و

به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم. ۲) در این فاصله، ...

تعداد صفحات : 205

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 976
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 23,816
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 15
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 25,694
  • بازدید ماه : 33,905
  • بازدید سال : 273,781
  • بازدید کلی : 5,887,338