loading...
فوج
s.m.m بازدید : 455 1394/12/03 نظرات (0)

دلمه فلفل گیاهی

 

دلمه فلفل گیاهی● مواد لازم برای چهار عدد
▪ ۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد 
▪ ½ پیمانه هویج رنده شده 
▪ ¼ پیمانه پیاز خرد شده 
▪ ¾ پیمانه بلغور 
▪ ۳/۱ پیمانه کشمش پلویی 
▪ ۴ فلفل دلمه ای کوچک یا دو عدد بزرگ 
▪ ¾ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده 
▪ ½ پیمانه آب 
▪ ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته 
● روش تهیه
۱) عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم. 
۲) در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم. 
۳) پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم.

 

منبع : ترانه ها
برچسب ها دلمه فلفل گیاهی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 605
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,730
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,608
  • بازدید ماه : 17,819
  • بازدید سال : 257,695
  • بازدید کلی : 5,871,252