loading...
فوج
s.m.m بازدید : 295 1395/04/22 نظرات (0)

سالسا (Salsa)

 

سالسا (Salsa)● مواد لازم:
▪ دو عدد گوجه‌فرنگی
▪ فلفل سبز و قرمز و زرد از هرکدام نصف فلفل (اگر فلفل رنگی نداشتید دو عدد فلفل سبز)
▪ دو عدد کدو سبز 
▪ دو عدد بادمجان (بادمجان درشت یک عدد)
▪ دو قاشق غذاخوری سرکه
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دوقاشق غذاخوری مرزنجوش خرد شده(marjoram)
▪ دوقاشق غذاخوری آویشن
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 
● طرزتهیه : 
بادمجان و کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون می‌خوابانیم. سپس آنها را در باربکیو یا فر کبابی می‌کنیم تا پخته شوند.
بعد آنها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم همراه با فلفل‌های خرد شده در ظرف می‌ریزیم و مرزنجوش و جعفری و اویشن و نمک و سرکه را به آنها اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده می‌شود.

 

منبع : شیندخت
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 699
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,660
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,538
  • بازدید ماه : 22,749
  • بازدید سال : 262,625
  • بازدید کلی : 5,876,182