loading...
فوج
s.m.m بازدید : 390 1395/04/31 نظرات (0)

عدسی میجو

 

عدسی  میجو● مواد اولیه:
▪ عدس یک لیوان
▪ سیب‌زمینی متوسط یک عدد
▪ پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
▪ آرد یک قاشق غذاخوری
▪تخم مرغ دوعدد
▪ مرزه خشک یک قاشق غذاخوری ( اگر مرزه در دسترس نداشتید می‌توانید از شنبیله خشک یا هر سبزی معطر دیگر هم استفاده کنید)
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
عدس را می‌پزیم و بعد از پختن، آب آن‌را کنار گذاشته و عدس را می‌کوبیم تا کاملن له شود.
در ظرفی روغن ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تف می‌دهیم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن می‌زنیم و عدس کوبیده شده را به‌همراه آب‌عدس داخل آن می‌ریزیم. اگر آب‌عدس کم بود یک لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. سیبب‌زمینی راخرد کرده و داخل عدس می‌ریزم و می‌گذاریم عدسی جا بی‌افتد. بعد از این‌که سیب‌زمینی‌ها پخته شد و عدسی غلیظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان می‌شکنیم و بعد از چند جوش که تخم مرغ‌ها داخل عدسی بسته شد و پخته, عدسی آماده است.
در شب‌های سرد زمستان عدسی که یک غذای کامل و خیلی هم سریع آماده می‌شود , خیلی می‌چسبد.
عدسی را می‌توانید با آبلیمو و یا رب انار بخورید همراه با ترشی.
در ترکی بجنوردی به عدسی می‌گویند: " میجو" و از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه همه است.

 

منبع : شیندخت
برچسب ها عدسی میجو ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 547
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,882
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,760
  • بازدید ماه : 16,971
  • بازدید سال : 256,847
  • بازدید کلی : 5,870,404