قـارچ خوابــانیده

▪ سرکه سیب:۱۲۰ میلیلیتر
▪ سیر: ۱ حبه
▪ برگ بو: ۱ عدد
▪ پیاز: ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی: ۳ عدد
▪ قارچ: ۴۰۰ گرم
▪ روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه:
سرکه، سیر، برگ بو و پیاز خرد شده را در ماهیتابهای میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. گوجهفرنگی را پوره کرده همراه با روغن به مواد بالا میافزاییم. همه مواد را مخلوط کرده و چاشنی را میافزاییم.
مخلوط را روی قارچ ریخته و آن را میپوشانیم و میگذاریم تمام طول شب در یخچال بماند. سیر و برگ بو را خارج کرده، قارچ را در ظرفهای جدا میکشیم وبا زیتون تزیین میکنیم. غذا آماده سرو است.
منبع : .tehroon۲۰