قارچ پفکی

▪ قارچ تمیز و ریز شده: ۲۰۰ گرم
▪ روغن: ۳ قاشق غذاخوری
▪ پیاز کوچک و ریزشده: ۱ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
▪ زرده تخممرغ: ۲ عدد
▪ جعفری ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ فلفل قرمز: به مقدار لازم
● طرز تهیه:
در یک ماهیتابه متوسط ابتدا کره را آب کنید ودر آن قارچ و پیاز را روی حرارت متوسط تفتدهید تا رنگ آن طلایی شود، سپس شعله فر راروشن کنید.
سپس در یک کاسه متوسط پنیر، زردههایتخممرغ، جعفری و نمک و فلفل را با یکدیگرخوب به هم بزنید تا کاملا نرم شوند، سپس باقارچها آن را مخلوط کنید، این مخلوط را رویقطعات نان بمالید و فلفل قرمز را روی آنهابپاشید.
سپس برای ۲ تا ۳ دقیقه در فر زیر حرارتشعله بالا قرار دهید تا طلایی شود و پف کند،غذای شما آماده سرو است در صورت دلخواهمیتوانید، قارچهای پفکی را با آب لیمو و انواعسسهای قرمز و سفید میل کنید.
منبع : خانواده سبز