فوج

طرز تهيه کشک و بادمجان
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کشک و بادمجان

کشک و بادمجان

 

● مواد لازم:(برای ۴ نفر) 
▪ بادمجان سرخ كرده بدون تخم: ۱ كیلو 
▪ پیاز سرخ شده : ۲ قاشق 
▪ نعناع داغ: ۲ قاشق 
▪ كشك آسیاب شده جوشانده شده (به سفتی ماست كیسه) 
▪ زعفران 
▪ گردوی آسیاب شده : ۱ استكان 
▪ آب 
● طرز تهیه:
بادمجان سرخ شده و پخته شده را كه اصلا" آب نداشته باشد می كوبیم تا له و كش دار شود(در موقع كوبیدن گوشت كوب را می كشیم) موقع كوبیدن قاشق قاشق كشك را اضافه می كنیم . نعنا داغ و پیاز داغ را اضافه می كنیم ومجدداً می كوبیم. گردوی آسیاب شده را اضافه می كنیم وبعد از آن زعفران را اضافه می كنیم. كشك و بادمجان را بر روی شعله گاز می بریم،چند قل كه خورد شعله را خاموش می كنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم . رویش را با نعنا داغ ، پیاز داغ، گردوو كمی كشك كه به آن زعفران زده باشیم تزیین می كنیم .

دسته بندي: اشپزی اسان, خوراک سبزیجات,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد