فوج

طرز تهيه کوکوي اسفناج
امروز سه شنبه 29 مهر 1399
تبليغات تبليغات

کوکوی اسفناج

کوکوی اسفناج

 

جعفری ساطوری شده  :  ۰.۵ فنجان
اسفناج  :  ۲ فنجان
تخم مرغ  :  ۲ عدد
پیاز  :  ۲ عدد
سس مایونز  :  ۲ قاشق سوپخوری
نان سوخاری  :  ۰.۵ فنجان
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
اسفناج و جعفری را چرخ کنید. بعد پوره اسفناج و جعفری را با پیاز و چاشنی مخلوط کنید. آبی که در موقع چرخ کردن از سبزی خارج شده در فنجان ریخته و روی آن آب بریزید تا فنجان پر بشود. گردوی کوبیده را با آب مزبور مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را با قاشق هم زده و آن را به مخلوط فوق اضافه کنید. تابه را با کره چرب نموده مخلوط را در آن بریزید و روی آن را با خرده نان و کمی کره بپوشانید. مخلوط فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا سرخ شود. همین که یکطرفش سرخ شد، طرف دیگر را در تابه برگردانید. 
اگر فر دارید مخلوط را در سینی پهن کرده و نیم ساعت آن را در فربگذارید، بعد سرپوش آن را بر دارید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد