loading...
فوج
s.m.m بازدید : 411 1395/06/09 نظرات (0)

کوکوی ماهی شیر

 

کوکوی ماهی شیر● مواد لازم: 
▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ 
▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ 
▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ 
▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ 
▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ 
▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ 
▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان. 
● طرز تهیه: 
- ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. 
- ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. 
- در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید. 
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. 
- در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم. 
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 699
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,705
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,583
  • بازدید ماه : 22,794
  • بازدید سال : 262,670
  • بازدید کلی : 5,876,227