loading...
فوج
s.m.m بازدید : 291 1395/05/02 نظرات (0)

شنیسل گوشت

 

شنیسل گوشت● مواد لازم:
▪ فیله راسته یا ران گوساله ۵۰۰ گرم 
▪ آرد ساده یک چهارم فنجان 
▪ تخم مرغ زده شده یک عدد 
▪ شیر یک چهارم فنجان 
▪ پودر نان خشک یک دوم فنجان 
▪ روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری 
▪ کره ی پاستوریزه ۳۰ گرم 
● طرز تهیه:
ابتدا چربی گوشت را گرفته، سپس با گوشت کوب آهسته بدون این که گوشت را له یا سوراخ کنیم، می کوبیم تا نازک شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو می بریم. در انتها گوشت را در پودر نان خشک می غلطانیم. و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ کردن، یک ساعت در یخچال بگذاریم.بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.

 

منبع : بیرتک
برچسب ها شنیسل گوشت ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 600
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,661
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,539
  • بازدید ماه : 17,750
  • بازدید سال : 257,626
  • بازدید کلی : 5,871,183