فیله مرغ با طعم سیر و موسیر

● مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر:
▪ سینه مرغ؛ ۲ عدد،
▪ روغن زیتون؛ ۲ قاشق سوپخوری،
▪ موسیر؛ یک عدد،
▪ سیر؛ ۴ حبه،
▪ فلفل قرمز؛ نصف قاشق چای خوری سرخالی،
▪ گوجه فرنگی؛ ۳ عدد درشت،
▪ آب یک عدد لیموترش بزرگ،
▪ جعفری تازه خردشده؛ ۲ قاشق سوپ خوری،
▪ نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
● روش پخت:
ابتدا با یک عدد چاقوی تیز، استخوانهای سینههای مرغ را از گوشت جدا کنید. سپس گوشت آنها را به صورت نوارهایی باریک به طول یک انگشت دست ببرید و آماده سرخ کردن بگذارید. گوجه فرنگیها را نیز به صورت نگینی خرد کنید. موسیر را هم در آب خیس کرده و سپس ریز خرد کنید. حبههای سیر را هم پوست کنده و ریز رنده کنید.
تابه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن بریزید. پس از آن که روغن داغ شد، نوارهای مرغ را همراه با سیر، موسیر و پودر فلفل قرمز روی شعله زیاد اجاق گاز – حدود ۵ دقیقه – حرارت دهید تا سرخ شوند. هنگام تفت دادن، مدام مواد را هم بزنید.
گوجه فرنگی خرد شده را نیز به مواد داخل تابه اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و ۳ دقیقه صبر کنید تا همزمان با سرخ شدن، نوارهای مرغ در آب گوجه فرنگی بپزند.
حالا نوبت اضافه کردن آب لیمو ترش و جعفری تازه و همچنین نمک و فلفل سیاه است. وقتی این مواد را اضافه کردید، یکی، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و مواد را مدام هم بزنید. پس از گذشت این مدت، خوراک را در ظرفی بکشید و مقداری جعفری خرد شده خام روی آن بریزید و همراه با سیبزمینی پخته یا سرخ شده یا پلوی سفید میل کنید.
منبع : روزنامه اطلاعات