کباب کبک درسته
گوشت کبک : ۴ عدد
آب لیموترش : ۱ فنجان
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن زیتون : ۱ فنجان
کره : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
موهای ریز کبک را روی آتش میسوزانیم، بعد آن را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم، بعد زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم. و کمی از زعفران را با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط مینمائیم و کبکها را یک شب در این مایه میخوابانیم بعد درسته سیخ میکشیم و در فر و یا روی آتش کباب میکنیم (حرارت فر ۴۵۰ درجه باید باشد) سیخها را در سینی فر میچینیم و سینی را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم و یکساعت تا یکساعت و نیم میگذاریم در فر بماند، در این فاصله کره را آب میکنیم و با کمی زعفران و آب لیمو مخلوط مینمائیم و گاهی از این سس روی کبکها میدهیم و سیخها را پشت و رو میکنیم تا کبکها کاملاً برشته و طلائی شود و در صورتیکه روی آتش را کباب کنیم باید آتش یکنواخت و ملایم باشد و مرتب روی آنها را از سس کره و زعفران داد و سیخها را پشت ورو کرد تا مغر آنها کاملاً بپزد و روی آنها برشته شود و بعد در دیس تزئین میکنیم.
آب لیموترش : ۱ فنجان
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن زیتون : ۱ فنجان
کره : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
موهای ریز کبک را روی آتش میسوزانیم، بعد آن را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم، بعد زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم. و کمی از زعفران را با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط مینمائیم و کبکها را یک شب در این مایه میخوابانیم بعد درسته سیخ میکشیم و در فر و یا روی آتش کباب میکنیم (حرارت فر ۴۵۰ درجه باید باشد) سیخها را در سینی فر میچینیم و سینی را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم و یکساعت تا یکساعت و نیم میگذاریم در فر بماند، در این فاصله کره را آب میکنیم و با کمی زعفران و آب لیمو مخلوط مینمائیم و گاهی از این سس روی کبکها میدهیم و سیخها را پشت و رو میکنیم تا کبکها کاملاً برشته و طلائی شود و در صورتیکه روی آتش را کباب کنیم باید آتش یکنواخت و ملایم باشد و مرتب روی آنها را از سس کره و زعفران داد و سیخها را پشت ورو کرد تا مغر آنها کاملاً بپزد و روی آنها برشته شود و بعد در دیس تزئین میکنیم.