خورش قورمه سبزی

خورش قرمه سبزی![]() - سبزی (تره - جعفری) - گوشت بدون استخوان: نیم كیلو - لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم - لیمو عمانی درسته: ۳ تا ۴ عدد - گرد لیمو: یك قاشق سوپخوری - پیاز سرخ كرده: ۲۵۰ گرم - روغن ● دستور تهیه: گوشت را تكه تكه می كنیم و با پیاز می گذاریم نیم پز شود. سپس لوبیا و لیمو عمانی را به آن اضافه می كنیم. بعد سبزی را به دقت تمیز كرده و می شوییم. آب سبزی كه به دقت گرفته شد ریز خرد می كنیم. (می توان شنبلیله هم به سبزی اضافه كرد). بعد سبزی را با روغن كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم و كمی نمك و گرد لیمو به آن اضافه می كنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و روغن بیندازد. (بجای گرد لیمو می توان از آب لیمو هم استفاده كرد) منبع : سایت تخصص بانوان یزد
خورش قورمه سبزی![]() ▪ سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو ▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا ۷۵۰گرم با استخوان)=نیم کیلو ▪ لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) ▪ لیمو عمانی درسته=۳ تا ۴ عدد ▪ گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری ▪ پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری ▪ روغن=۲۵۰گرم (یک پیمانه) ● طرز تهیه: گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم. منبع : آشپزآنلاین
|
خورش قارچ و مرغ |
دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,