فوج

برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خونابۀ گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ کنیم.
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش قیمه کدو



خورش قیمه کدو



خورش قیمه کدو مواد لازم: 
▪ گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم (قطعات ۲ سانتی) ؛
▪ پیاز بزرگ: ۱ عدد؛ 
▪ لپه: ۱ استکان (از قبل خیس شده)؛ 
▪ کدو سبز: ۱ کیلو؛ 
▪ رب: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ نمک، گرد لیمو و فلفل سیاه: به میزان لازم؛ 
▪ زرد چوبه: به میزان کافی؛ 
▪ زعفران و روغن: به مقدار کافی. 
● طرز تهیه: 

پیاز را رنگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم. لپه را که از قبل خیس کردیم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود. 
در این مرحله زردچوبه و رب را اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. ۳ تا ۴ لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد. 
کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم. ۲۰ دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بر داریم کدوهای سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود. 
▪ نکته: 
برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خونابۀ گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ کنیم.

منبع : خانواده ما
 

عصاره گوشت



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد