فوج

در ظرفی‌ ماست‌ و آرد را مخلوط می‌كنیم‌ وداخل‌ سبزیجات‌ می‌ریزیم‌ و حدود دو الی‌ سه‌دقیقه‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا كمی‌ غلیظ شود. اكنون‌خورش‌ جا افتاده‌ و اماده‌ سرو است‌.
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش گل کلم با اسفناج



خورش‌ گل‌ کلم‌ با اسفناج‌



خورش‌ گل‌ کلم‌ با اسفناج‌مواد لازم‌ برای‌ ۴ تا ۶ نفر: 
گل‌ كلم‌ متوسط (گل‌ شده‌) پنج‌ لیوان‌ 
سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد 
اسفناج‌ پاك‌ كرده‌: یك‌ كیلو 
هویچ‌ متوسط: دو عدد 
زنجبیل‌ خشك‌: نصف‌ قاشق‌ مربا خوری‌ 
سیر خردل‌: دو قاشق‌ چای‌ خوری‌ 
ماست‌ كم‌ چرب‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌ 
آرد سفید: دو قاشق‌ غذا خوری‌ 
نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چای‌ خوری‌ 
روغن‌ زیتون‌: یك‌ قاشق‌ غذا خوری‌ 
●طرز تهیه‌: 
در یك‌ ماهی‌ تابه‌ بزرگ‌ روغن‌ زیتون‌ را گرم‌می‌كنیم‌ و زنجبیل‌ و سیر را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌نمایم‌ وهم‌ می‌زنیم‌ تاكمی‌ نرم‌ شوند. گل‌ كلم‌ گل‌ شده‌ وسیب‌ زمینی‌ پوست‌ كنده‌ و هویچ‌ را كه‌ به‌ شكل‌مكعبی‌ خرد كرده‌ایم‌ به‌ ان‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و به‌مدت‌ پنج‌ دقیقه‌ تفت‌ می‌دهیم‌ سپس‌ آب‌سبزیجات‌ و خردل‌ را می‌جوشانیم‌ و به‌ مواد دیگرمی‌افزایم‌ و در ظرف‌ را می‌گذاریم‌ تا كمی‌ نرم‌شوند.اسفناج‌ را شسته‌ و خرد می‌كنیم‌ و با نمك‌ به‌سبزیجات‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ تا حدود پنج‌ دقیقه‌ روی‌حرارت‌ بماند. 
در ظرفی‌ ماست‌ و آرد را مخلوط می‌كنیم‌ وداخل‌ سبزیجات‌ می‌ریزیم‌ و حدود دو الی‌ سه‌دقیقه‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا كمی‌ غلیظ شود. اكنون‌خورش‌ جا افتاده‌ و اماده‌ سرو است‌.

منبع : خانواده سبز
 

خورش گل کلم



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد