خورش گل کلم با اسفناج![]() گل كلم متوسط (گل شده) پنج لیوان سیب زمینی متوسط: سه عدد اسفناج پاك كرده: یك كیلو هویچ متوسط: دو عدد زنجبیل خشك: نصف قاشق مربا خوری سیر خردل: دو قاشق چای خوری ماست كم چرب: یك سوم لیوان آرد سفید: دو قاشق غذا خوری نمك: نصف قاشق چای خوری روغن زیتون: یك قاشق غذا خوری ●طرز تهیه: در یك ماهی تابه بزرگ روغن زیتون را گرممیكنیم و زنجبیل و سیر را به آن اضافه مینمایم وهم میزنیم تاكمی نرم شوند. گل كلم گل شده وسیب زمینی پوست كنده و هویچ را كه به شكلمكعبی خرد كردهایم به ان اضافه میكنیم و بهمدت پنج دقیقه تفت میدهیم سپس آبسبزیجات و خردل را میجوشانیم و به مواد دیگرمیافزایم و در ظرف را میگذاریم تا كمی نرمشوند.اسفناج را شسته و خرد میكنیم و با نمك بهسبزیجات اضافه میكنیم تا حدود پنج دقیقه رویحرارت بماند. در ظرفی ماست و آرد را مخلوط میكنیم وداخل سبزیجات میریزیم و حدود دو الی سهدقیقه هم میزنیم تا كمی غلیظ شود. اكنونخورش جا افتاده و اماده سرو است. منبع : خانواده سبز
|
خورش گل کلم |
