خورش مرغ و ماست![]() ▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون ▪ چهار فنجان و نیم پیاز خرد شده ▪ پنج فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده ▪ یک قاشق مرباخوری فلفل شیرین ▪ دو حبه سیر خرد شده ▪ یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز تند ▪ ۲۵۰ گرم آب گوجه فرنگی رنده شده ▪ سه عدد سینه مرغ خرد شده ▪ یک قاشق مرباخوری آب لیموشیرین ▪ ۱۲۰ گرم قارچ خرد شده ▪ چهار قاشق مرباخوری نشاسته ذرت ▪ یک و یک سوم فنجان ماست بدون چربی ● زمان تهیه: ۲۰ دقیقه ● زمان پخت: ۲۵ دقیقه ● طرز تهیه روی شعله ملایم گاز تابه ای را قرار دهید. سپس روغن را در آن بریزید و پیاز و فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کرده و برای هفت دقیقه تفت دهید تا پیاز و فلفل دلمه نرم شود. سپس سیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه مواد را به هم بزنید. در قابلمه ای آب لیمو، فلفل، گوشت مرغ خرد شده و آب گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد برای ۳۰ دقیقه با هم بپزد و آب گوجه کاملاً برچیده شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و در قابلمه را برای پنج دقیقه بگذارید، سپس مواد درون تابه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا ماست و ذرت را به آرامی به مواد اضافه کرده و پس از دو دقیقه حرارت دیدن، خورش آماده است. این خورش را می شود با برنج سرو کرد. [مینا تنهایی] |
