loading...
فوج
s.m.m بازدید : 425 1395/04/03 نظرات (0)

پلو دال هندی

 

● مواد لازم: 
برنج= ۵ پیمانه
گوشت چرخ كرده= نیم كیلو
گشنیز= یك دسته
دال قرمز= ۲ پیمانه
پیاز= ۳ عدد
سیر= ۱۰ حبه سیر درشت
رب گوجه فرنگی= ۳قاشق غذاخوری پر
زرد چوبه= ۳قاشق چایخوری پر
ادویه كاری= ۳قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز= به میزان لازم البته این غذا هندی است و كمی تند تر ازغذای ما ایرانیها مباشد.
زعفران آب كرده =۲ قاشق مرباخوری
نمك= به میزان لازم 
ماست ۱= پیمانه 
تخم مرغ كامل= ۱عدد
روغن مایع= به میزان لازم
● طرز تهیه : 
یك دسته گشنیز را پاك كرده و میشویم و سپس آنرا ریز خورد می كنیم و كنار می گداریم. 
سپس برنج رابا ۱ قاشق غذاخوری نمك آبكش كرده و كنار میگداریم. ( برنج كمی نرم باشد)
سپس دال را با مقداری آب و حبه های سیر درون قابلمه كوچكی ریخته و میپزیم تا زمانیكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا كمی با گوشتكوب كمی می كوبیم تا سیرها درون دال كاملا له شوند و سپس آنرا كنار می گذاریم.
در ماهیتابه كوچكی ۱ عدد پیاز را با كمی روغن سرخ كرده و ۱.۵ قاشق غذاخوری
پر رب گوجه و كمی نمك و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه وكمی فلفل و ۱ قاشق چایخوری ادویه كاری اضافه كرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سیر اضافه نموده تا مایع دال غلیظی بدست آید و آنرا كنار میگداریم
سپس در ماهیتابه ای جداگانه روغن ریخته و گوشت چرخ كرده را نیز با ۲ عدد پیازو نمك و مقداری فلفل و۲ قاشق چایخوری زردچوبه و ۲ قاشق چایخوری ادویه كاری و ۱.۵ قاشق غذا خوری پر رب گوجه فرنگی سرخ كرده و در آخر گشنیز های خرد شده را با گوشت مخلوط كرده و كنارمی گذریم.
( نیازی به سرخ شدن سبزی با گوشت نمی باشد تا عطر آن حفظ شود).
اكنون برنجی را كه قبلا آبكش كرده اید با ۱ عدد تخم مرغ و ۱ پیمانه ماست و۲ قاشق
زعفران آبكرده مخلوط كرده و یك سوم آنرا در ظرف پیركس بزرگ كه ته آن كمی روغن اضافه كرده اید ریخته و آنرا كاملا ته ظرف پهن می كنیم.
سپس ۲ قاشق غذاخوری از مایع گوشت را كنار گذاشته و بقیه موادر را روی برنج ریخته و آنرا بصورت یك لایه روی آن پهن مینماییم.
پس از آن۲ قاشق غذاخوری از دال را كنار گذاشته و بقیه آنرا توی ظرف ریخته و بصورت یك لایه روی گوشت را می پوشانیم.
در مرحله بعدی مقدار برنج باقیمانده را روی مواد ریخته و آنرا پهن می نماییم تا كاملا روی دال پوشانیده شود.
در مرحله آخر روی برنج را با گوشت و دال كنار گذاشته بصورت رشته های مورب تزیین كرده و در ظرف را گذاشته و در صورتیكه ظرف شما بدون در بود آنرا با فویل پوشانده و در فری كه از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱ ساعت بپزید.سپس از فر بیرون آورده در آنرا برداشته ومدت ۱۰ دقیقه بگذارید سرد شود و پس از آن با همان ظرف روی سفره گذاشته و آنرا با كفگیر برش داده و سرو نمایید.
تذكر : چنانچه ظرف پیركس شما باندازه كافی بزرگ نبود می توانید با كم كردن مقدار مواد مورد نیاز متناسب با ظرف خود این غذا را تهیه نمایید.
پیشنهاد: شاید تهیه این پلو كمی وقت گیر باشد ولی پس از تهیه این غذای خوشمزه شما هم به این نتیجه خواهید رسید كه خوردن یك غذای تزیین شده و خوشمزه در كنار خانواده ارزش كمی وقت گذاشتن را دارد.

 

منبع : آشپزآنلاین
برچسب ها پلو دال هندی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 448
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,108
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,986
  • بازدید ماه : 15,197
  • بازدید سال : 255,073
  • بازدید کلی : 5,868,630