پلو زعفرانی با طعم لیمو

▪ آبمرغ: ۴ فنجان (۱ لیتر)
▪ زعفران ساییده: یك چهارم قاشق چایخوری
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز قرمز كوچك خرد شده: ۲ عدد (۱۶۰ گرم)
▪ سیر له كرده: ۲ حبه
▪ برگ كاری یا برگ بو: ۶ عدد
▪ زنجبیل تازه رنده كرده: ۲ قاشق چایخوری
▪ برنج: ۲ فنجان (۴۰۰ گرم)
▪ آب لیمو تازه: یك چهارم لیوان (۶۰میلیلیتر)
▪ گشنیز تازه خرد كرده: یك چهارم لیوان
● طرز تهیه:
آب مرغ را در قابلمهای روی حرارت گذاشته تا بهجوش آید، سپس خارج از حرارت زعفران راداخل آن ریخته و در آن را به مدت ۱۵ دقیقهببندید و بگذارید بماند.
روغن را در ماهی تابه روی حرارت داغ كرده وپیاز، سیر، زنجبیل و برگ كاری را در آن تفتدهید، تا پیاز نرم شود، بعد رنده لیمو را به همراهبرنج به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید. اكنونآب مرغ را ریخته و بگذارید به جوش بیاید، درظرف را ببندید و حرارت را ملایم كنید تا آب مرغكشیده شود و دم بكشد.
اكنون خارج از حرارت، آب لیمو و گشنیز تازهخرد كرده را با پلو مخلوط كرده و در ظرف راببندید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند، اینكغذا آماده میباشد. لاز م به ذكر است كه برگكاری را در آخر طبخ از غذا خارج كنید.
منبع : خانواده سبز