آشپزباشی؛ شیرینی نوروزی

این هم دو نمونه از شیرینیهای ما که توی عید دیدنیها حسابی پزش را میدهیم.
شما هم امتحان کنید. شیرینی بپزید و به هر مهمانی که تعارفش میکنید، بگویید که آنها را شما پختهاید!
● نان پنجرهای
▪ مواد لازم:
ـ آرد.......................................۱ پیمانه
ـ پودر نشاسته........................۱ قاشق
ـ تخممرغ..................................۴ عدد
ـ شیر......................................۱ پیمانه
ـ روغن مایع مخصوص سرخ کردن
ـ خاک قند
ـ قالب نان پنجرهای
۱) نشاسته را آرام توی شیر بریزید و روی آتش ملایم هم بزنید تا حل شود. مواظب باشید گلوله نشود؛ بعد بگذارید خنک شود.
۲) تخممرغها را در کاسه بشکنید و با چنگال بزنید. آرد را روی تخممرغ الک کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شود.
۳) مخلوط شیر و نشاسته را کم کم به خمیر اضافه کنید.
۴) در تابه روغن زیاد بریزید و بگذارید داغ شود. قالب نان پنجرهای را در روغن داغ کنید، بعد آن را بیشتر از نیمه در مایع فرو کنید و در روغن بگذارید. وقتی نان از قالب جدا شد، قالب را دربیاورید.
۵) وقتی نان خودش را گرفت، پیش از آنکه رنگش تغییر کند، از روغن دربیاورید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود.
۶) نان پنجرهای را توی ظرف بچینید و روی آن خاک قند بپاشید. نوش جان!
● بیسکوئیت ستارهای
▪ مواد لازم:
ـ آرد.....................................۲۵۰ گرم
ـ کره.....................................۲۰۰ گرم
ـ شکر......................................۸۰ گرم
ـ نمک.................۱ قاشق چایخوری
ـ نقل، اسمارتیز، ترافل رنگی....کمی
۱) کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود.
۲) آرد را الک کنید. کره و شکر و نمک را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خوب خمیر شود.
۳) روی تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود.
۴) خمیر را قالب بزنید. دوربرها را جمع کنید و دوباره با وردنه باز کنید و قالب بزنید.
۵) فر را قبلاً روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کمی کره چرب کنید. خمیرها را در سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید.
۶) روی بسکوئیتها را تزیین کنید و آنها را در ظرف بچینید و نوش جان کنید
شیوا حریری
منبع : همشهری آنلاین