loading...
فوج
s.m.m بازدید : 323 1395/04/05 نظرات (0)

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

 

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد. 
عصاره ماهی 
▪ مواد لازم: 
۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان 
۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده 
۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده 
۱عدد تره فرنگی حلقه شده 
۶ دانه فلفل سیاه 
۱عدد برگ بو 
۱عدد لیموترش 
۲ لیتر آب 
نمک به مقدار لازم 
▪ طرز تهیه: 
ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم. 
استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم. 
مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم). 
آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست می‌آید. 

منبع: مجله هنر آشپزی

 

منبع : شبکه رشد
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 500
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,137
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,015
  • بازدید ماه : 16,226
  • بازدید سال : 256,102
  • بازدید کلی : 5,869,659