loading...
فوج
s.m.m بازدید : 395 1395/04/03 نظرات (0)

فیله ماهی با اسفناج

 

فیله ماهی با اسفناج● مواد لازم 
▪ نصف فنجان سرکه سیب 
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری عسل 
▪ چهار عدد فیله ماهی 
▪ نمک و فلفل 
▪ دو عدد لیمو ترش 
▪ یک قاشق مرباخوری کره 
▪ ۳۵۰ گرم برگ اسفناج 
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری سرکه 
● طرز تهیه 
تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید و در آن سرکه و عسل را بریزید تا با هم آمیخته شود. سپس فیله ماهی را در آن قرار دهید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه در آن به آرامی پخته شود. 
به دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید و برای دو دقیقه دیگر صبر کنید. لیموترش را از وسط نصف کرده و درون تابه به گونه ای قرار دهید که نیمه های قاچ شده با تابه در تماس باشد. اجازه دهید با حرارت ملایم برای شش دقیقه دیگر حرارت ببیند. 
سپس کره را به تابه اضافه کنید و برگ های اسفناج را روی ماهی بریزید و برای دو دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم و پخته شود.

[مینا تنهایی]

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 479
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,774
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,652
  • بازدید ماه : 15,863
  • بازدید سال : 255,739
  • بازدید کلی : 5,869,296