loading...
فوج
s.m.m بازدید : 308 1395/04/03 نظرات (0)

فیله ماهی با ژامبون گوشت

 

فیله ماهی با ژامبون گوشت● مواد لازم: 
▪ فیله ماهی شیر ۱۵ عدد(به صورت بریده شده)، 
▪ خامه چهار قاشق غذاخوری، 
▪ ژامبون گوشت ۱۵ ورق، 
▪ جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری، 
▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم، 
▪ آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری، 
▪ شوید تازه چند برگ 
▪ نمک و فلفل به میزان لازم.
● طرز تهیه: 
فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ آلومینیوم می پیچیم و آن را می بندیم. این بسته را به مدت ۵ دقیقه داخل قابلمه آب جوش با درب بسته قرار می دهیم و می گذاریم بپزد. سپس ماهی را از کاغذ خارج کرده آب ماهی را در ظرف دیگری می ریزیم و خامه را به آن می افزاییم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده سپس به آن نمک، فلفل و آبلیمو می زنیم. بعد از آن وسط هر ژامبون را یک تکه فیله ماهی گذاشته و آن را پیچانده در ظرف پیرکس که از قبل چرب شده می گذاریم. روی ژامبون ها را سس خامه که آماده کرده ایم می ریزیم و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن می پاشیم و به مدت ۱۰ دقیقه با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت می پزیم.

 

منبع : روزنامه ابتکار
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 486
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,889
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,767
  • بازدید ماه : 15,978
  • بازدید سال : 255,854
  • بازدید کلی : 5,869,411