loading...
فوج
s.m.m بازدید : 277 1395/04/03 نظرات (0)

شامی گیلانی

 

شامی گیلانی● مواد لازم برای ۶ نفر: 
▪ گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ پیاز: ۱ عدد؛ 
▪ سیب زمینی: ۲ عدد؛ 
▪ لپه: ۲۵۰ گرم؛ 
▪ مغز گردو: ۷۵ گرم؛ 
▪ سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان): ۵۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد؛ 
▪ روغن مایع: به میزان لازم؛ 
▪ زعفران دم کرده: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 701
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,715
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,593
  • بازدید ماه : 22,804
  • بازدید سال : 262,680
  • بازدید کلی : 5,876,237