تخم مرغ با گوشت چرخ کرده

▪ نان تست:۲ تكه
▪ شیر جوشیده:یك سوم پیمانه
▪ پیاز متوسط:۲ عدد
▪ كره:یك سوم پیمانه
▪ جعفری:۱۰۰ گرم
▪ پنیر گودای رنده شده:۷۵ گرم
▪ گوشت چرخ كرده:۴۵۰ گرم
▪ جوز هندی:۱ قاشق چایخوری
▪ تخم مرغ آبپز:۴ عدد
▪ آرد سوخاری:۶ قاشق سوپخوری
▪ گوجه رنده شده:۵۰۰ گرم
▪ خامه:۳ قاشق سوپخوری
▪ پودر آویشن:نصف قاشق چایخوری
▪ سس تند:۵ تا ۶ قطره
▪ نمك و فلفل:به میزان لازم
● طرز تهیه:
نانها را در شیر خیس كرده تا نرم شوند، سپس شیر اضافه آن را بگیرید، پیاز را خرد كرده و در ۲ قاشق سوپخوری از كره سرخ كنید، جعفری را شسته و نیمی از آن را خرد كنید.
تمام این مواد را با گوشت و پنیر رنده شده به صورت خمیر در آورده و نمك، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه كرده و به ۴ قسمت تقسیم كنید.تخم مرغها را پوست گرفته و هر یك را با یك قسمت از گوشت چرخ كرده بپوشانید و به فرم تخم مرغ درآورید.سپس روی آن پودر فلفل زده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.كوفتهها را در باقیمانده كره حدود ۱۰ دقیقه سرخ كنید و گوجهفرنگی رنده شده را روی حرارت هم بزنید و پس از یكنواخت شدن به آن، خامه، آویشن، سس تند، نمك و فلفل را اضافه كنید.سس را در ظرفی ریخته و كوفتهها را كه قبلا نصف كردهاید، روی آن قرار دهید و با باقی جعفریها آن را تزیین كرده و میل كنید.
منبع : خانواده سبز