loading...
فوج
s.m.m بازدید : 469 1395/04/04 نظرات (0)

حلیم گوشت و برنج

 

●مواد لازم : 
▪ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم 
▪ برنج ۲۰ گرم 
▪ پیاز ۲ عدد 
▪ شکر ۴ گرم 
▪ کره ۱۰ گرم 
▪ دارچین به میزان دلخواه
▪ نمک به میزان کم 
● طرز تهیه: 
ابتدا گوشت را با پیاز بپزید بعد از پخته شدن گوشت برنج و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید وقتی برنج هم کاملا پخت و له شد بگذارید آب غذا جمع شود فقط مرتب آن را از زیر به رو هم بزنید تا حلیم شما ته نگیرد. سپس حلیم را یا با گوشتکوب و یا در دستگاههای غذاساز حسابی له کنید. سپس کره شکر و کمی دارچین به آن اضافه کرده و نوش جان کنید . 
این حلیم نیز مثل حلیمی که با گندم طبخ می شود بسیار لذیذ هست و خیلی راحت تر و سریع تر آماده می شود و برای صبحانه یک وعده غذایی کامل هست .
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 598
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,627
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,505
  • بازدید ماه : 17,716
  • بازدید سال : 257,592
  • بازدید کلی : 5,871,149