خوراک لپه و به تند

▪ لپه: ۲۰۰ گرم
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز ساطوری شده: یك عدد
▪ سیر ساطوری شده: ۲ حبه
▪ زنجفیل رنده شده: یك قاشق چایخوری
▪ پودر فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
▪ زیره سبز: یك قاشق چایخوری
▪ زردچوبه: نصفقاشق چایخوری
▪ سیب زمینی: یك عدد
▪ به: یك عدد
▪ برنج پخته شده: یك پیمانه
▪ آب: ۶۰۰ سیسی
▪ عصاره سبزی گالینابلانكا: ۲ عدد
▪ آبلیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
▪ تخمگشنیز خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
▪ گوجه فرنگی ریز: ۴۰۰ گرم
● طرز تهیه:
لپهها را، كه از شب قبل خیس كردهایم، باروغن زیتون، پیاز و سیر تفت میدهیم تا پیازهانرم شود، سپس سیبزمینی را به قطعات درشتخرد كرده و به همراه گوجه فرنگی و <<به<حبهقندی شده به ظرف اضافه میكنیم و ۱۰ دقیقهتفت میدهیم، آنگاه برنج، عصاره سبزی و آب راافزوده و به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایمهم میزنیم، سپس زیره، زردچوبه و فلفل قرمز راافزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود، آنگاهآن را از روی حرارت برداشته و زنجفیل، آبلیموترش و تخم گشنیز را به آن افزوده و مخلوطمیكنیم. در آخر آن را در ظرف كشیده و بههمراه برگ گشنیز تازه تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز