loading...
فوج
s.m.m بازدید : 416 1395/04/06 نظرات (0)

سوپ‌ اسفناج‌

 

سوپ‌ اسفناج‌مواد لازم: 

عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانكا:۳ عدد
آب‌:یك‌ و نیم‌ لیتر
ورمیشل‌ سوپ‌:۱۰۰ گرم‌
اسفناج‌ شسته‌، پاك‌ شده‌ و خردشده‌:۳۵۰ گرم‌
زرده‌ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شد:۲ عدد
فلفل‌:به‌ مقدار لازم‌


دستور تهیه: 
ابتدا در یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ را جوش‌ آورده‌ و عصاره‌های‌ مرغ‌ را در آن‌ حل‌ می‌كنیم‌، سپس‌ اسفناج‌ و ورمیشل‌ را افزوده‌ و به‌ مدت‌ ده‌ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا جوش‌ آید.آن‌گاه‌ زیر سوپ‌ را خاموش‌ كرده‌ و ظرف‌ را كنار می‌گذاریم‌ و ماهی‌تابه‌ تفلون‌ را كمی‌ چرب‌ كرده‌ و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را كف‌ آن‌ پخش‌ و حرارت‌ را ملایم‌ می‌كنیم‌ تا تخم‌ مرغ‌ ببندد.سپس‌ با قالب‌ دلخواه‌، آن‌ را قالب‌ زده‌ و سوپ‌ را در ظرف‌ كشیده‌ و سطح‌ آن‌ را با زرده‌های‌ تخم‌ مرغ‌ تزیین‌ كرده‌ و میل‌ می‌كنیم‌.

 

منبع : سایت تخصص بانوان یزد
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 569
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,219
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,097
  • بازدید ماه : 17,308
  • بازدید سال : 257,184
  • بازدید کلی : 5,870,741