loading...
فوج
s.m.m بازدید : 296 1395/04/06 نظرات (0)

سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌

 

سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌● مواد لازم‌: 
▪ اسفناج‌ تازه‌: ۵۰۰ گرم‌ 
▪ آب‌ نمك‌ رقیق‌: ۵ لیوان‌ 
▪ پیاز خرد شده‌ یا چرخ‌ شده‌: ۲ عدد 
▪ كره‌: ۲۵ گرم‌ (دو قاشق‌ چایخوری‌) 
▪ آرد سبوس‌ دار: ۳ قاشق‌ غذا خوری‌ 
▪ خامه‌ سفت‌: ۲۵۰ میلی‌ لیتر (۶ فنجان‌) 
▪ فلفل‌ سیاه‌: به‌ میزان‌ كافی‌ 
▪ تخم‌ مرغ‌ آب‌ پز حلقه‌ شده‌: ۲ عدد 
▪ گوشت‌ قرمز خلال‌ شده‌: ۲ تكه‌ كوچك‌ 
‌● طرز تهیه‌: 
برگ‌ های‌ اسفناج‌ را كاملا پاك‌ كرده‌ وساقه‌های‌ اضافی‌ آن‌ را جدا كنید. آب‌ نمك‌ رقیق‌را بجوشانید و اسفناج‌ را در آن‌ بریزید و اجازه‌دهید ۶ تا ۵ دقیقه‌ بجوشد. اسفناج‌ را بیرون‌بیاورید و آب‌ اضافی‌ آن‌ را بگیرید. 
اسفناج‌ها را با چرخ‌ گوشت‌ یا مخلوط كن‌ كاملاچرخ‌ كنید، سپس‌ پیازهای‌ خرد شده‌ را در كره‌تفت‌ دهید تا زمانی‌ كه‌ پیازها طلایی‌ شود، آن‌ گاه‌ آن‌ را از روی‌ حرارت‌ برداشته‌ و آرد راروی‌ آن‌ بپاشید. 
مجددا آن‌ را روی‌ حرارت‌ بگذارید و حدود ۱تا ۲ دقیقه‌ آن‌ را كاملا هم‌ بزنید تا آرد پخته‌ شود آب‌ اسفناج‌ها را گرفته‌ بودید به‌ آن‌ اضافه‌ كنیدو كاملا هم‌ بزنید تا تبدیل‌ به‌ سوپ‌ یك‌ دست‌ شود،مجددا آن‌ را روی‌ حرارت‌ برگردانید و بجوشانیدتا زمانی‌ كه‌ به‌ جوش‌ آید صبر كنید. سپس‌ پوره‌اسفناج‌ چرخ‌ شده‌ و خامه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید وپس‌ از آن‌ ادویه‌ را اضافه‌ كنید و كمی‌ حرارت‌دهید. سوپ‌ را در كاسه‌ ریخته‌ وروی‌ آن‌ را با فلفل‌اضافه‌، تخم‌ مرغ‌ حلقه‌ شده‌ و تكه‌های‌ گوشت‌تزیین‌ كنید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 693
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,486
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,364
  • بازدید ماه : 22,575
  • بازدید سال : 262,451
  • بازدید کلی : 5,876,008