loading...
فوج
s.m.m بازدید : 348 1395/04/04 نظرات (0)

در یک قابلمه آب ریخته و به آن نمک اضافه کرده، صبر کنید تا به جوش آید.

فتوچینی را در آب ریخته و برای ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا کاملاً پخته شود.

کلم بروکلی را نیز برای دو دقیقه در آب بپزید. سپس فتوچینی را با سیر

خردشده ، خامه و فلفل به خوبی مخلوط کنید. و...

s.m.m بازدید : 359 1395/04/04 نظرات (0)
هر یک از قطعات سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک
و فلفل به آنها می زنیم. سفیده تخم مرغ را با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن مخلوط کرده،هم می زنیم تا کف کند؛روغن فراوان را در ظرف
گودی داغ می کنیم،به حدی که دود نکند؛حرارت را ملایم ...
s.m.m بازدید : 291 1395/04/04 نظرات (0)

سینه مرغ را خرد کنید، و ران مرغ را آب پز کنید، میگوها پوست بکنید،

هویج‌ها را خرد کنید‌، ساقه کرفس را نیز خرد کنید‌، خمیر را به ۱۸ قطعه

مربی در آورید‌، زنجبیل را رنده کنید‌، کلم را خرد کنید و تخم مرغ را

بزنید‌.مایع این سوپ را می‌توانید از یک روز قبل....

s.m.m بازدید : 435 1395/04/04 نظرات (0)

درون تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را در آن تفت میدهیم و ماهی را به

آن اضافه کرده همراه نمک و زردچوبه آن را تفت میدهیم. سپس فلفل و

سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و

گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت می ...

s.m.m بازدید : 295 1395/04/04 نظرات (0)

اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت

۵ دقیقه در یک صافی بریزید. مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً

برود. در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده. به طوری که کاملاً جذب

مواد شود. برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید...

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 417
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,381
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,259
  • بازدید ماه : 14,470
  • بازدید سال : 254,346
  • بازدید کلی : 5,867,903