loading...
فوج
s.m.m بازدید : 253 1395/04/03 نظرات (0)

بادنجانها را پوست می‌کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می‌کنیم

تا هر بادنجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها می‌پاشیم و اطرافشان را در

روغن می‌غلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش می‌ریزیم و پوست آنها را گرفته،

خردشان می‌کنیم. پیاز را هم پوست می‌گیریم و می‌شوییم....

s.m.m بازدید : 295 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا برنج را خیس کرده آبکش می کنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد پنیر

کورد را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پیاز و هویج

، فلفل دلمه ای را مکعبی کرده تفت می دهیم و بعد نخود فرنگی پخته شده را

با پنیر کورد بادام هندی و قارچ تفت داده شده تمامی مواد را...

s.m.m بازدید : 487 1395/04/02 نظرات (0)

آرد لپه (بِیسِن) را داخل ظرف گودی می ریزیم و آب را کم کم به آن اضافه می کنیم

تا کمی رقیق شود و به غلظت ماست برسد، بعد پیاز و گشنیز و فلفل سبز را خیلی

ریز بریده داخل مایع می ریزیم و بعد سیر و زنجفیل رنده شده با زردچوبه، زیره سبز،

نمک، فلفل سیاه یا قرمز به مقدار لازم اضافه می کنیم و خوب ...

s.m.m بازدید : 1231 1395/04/02 نظرات (0)

پیاز را پس از رنده کردن در روغن زیتون کمی تفت بدهید. سپس سیر را به

آن بیفزایید و دوباره کمی تفت بدهید. همین کار را با فلفل دلمه ای ریز شده

ادامه دهید.حال هر ۸ عدد قارچ را چهار قسمت کنید و در همین مواد آن قدر

بچرخانید تا رنگش عوض شود. اکنون نوبت به افزودن گوجه ...

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 425
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,502
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,380
  • بازدید ماه : 14,591
  • بازدید سال : 254,467
  • بازدید کلی : 5,868,024