ابتدا مرغ را ۲۵ دقیقه میپزیم.و بعد آن را به شکل ریش ریش شده در
می آوریم.پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.قارچ
را به ورقه های نازک خرد کرده و به پیاز می افزاییم و برای جلوگیری
از سیاه شدن آن کمی آب لیمو ...
ابتدا مرغ را ۲۵ دقیقه میپزیم.و بعد آن را به شکل ریش ریش شده در
می آوریم.پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.قارچ
را به ورقه های نازک خرد کرده و به پیاز می افزاییم و برای جلوگیری
از سیاه شدن آن کمی آب لیمو ...
ابتدا کره را در یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت
۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس سیر، پیاز، فلفل سبز و قرمز
را که خرد کرده اید داخل کره بریزید و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی
بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید و به مدت ۵ دقیقه با...
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن، فلفل و نمک زده کمی در آرد بغلطانید
سپس روغن را در کماجدان ریخته، مدت ده دقیقه قطعات مرغ را
سرخ کنید بهطوری که دو طرفش پخته شود.تخمهای فلفل را بیرون
آورده و آن را از طول بریده و پیاز و سیر و گوجه ...
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی
سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار
بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و
شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهی...
تعداد صفحات : 11