loading...
فوج
s.m.m بازدید : 299 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا مرغ را ۲۵ دقیقه میپزیم.و بعد آن را به شکل ریش ریش شده در

می آوریم.پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.قارچ

را به ورقه های نازک خرد کرده و به پیاز می افزاییم و برای جلوگیری

از سیاه شدن آن کمی آب لیمو ...

s.m.m بازدید : 329 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا کره را در یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت

۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس سیر، پیاز، فلفل سبز و قرمز

را که خرد کرده اید داخل کره بریزید و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی

بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید و به مدت ۵ دقیقه با...

s.m.m بازدید : 291 1395/04/03 نظرات (0)

مرغ را قطعه قطعه کرده به آن، فلفل و نمک زده کمی در آرد بغلطانید

سپس روغن را در کماجدان ریخته، مدت ده دقیقه قطعات مرغ را

سرخ کنید به‌طوری که دو طرفش پخته شود.تخم‌های فلفل را بیرون

آورده و آن را از طول بریده و پیاز و سیر و گوجه ...

s.m.m بازدید : 285 1395/04/03 نظرات (0)

گوشت را به‌صورت رشته‌های باریکی خرد کنید و در کاسه‌ای با چاشنی

سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار

بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و

شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهی‌...

s.m.m بازدید : 312 1395/04/03 نظرات (0)
پوست بادنجان‌ها را کنده آنها را به ضخامت ۵ سانتی‌متر حلقه حلقه
بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش زایل
شود.سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس
گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجان‌ها را در روغن سرخ کرده ...

تعداد صفحات : 11

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 550
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,928
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,806
  • بازدید ماه : 17,017
  • بازدید سال : 256,893
  • بازدید کلی : 5,870,450