خوراک بادنجان به طرز ایتالیایی
بادمجان : ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۷۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : قدری
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
پوست بادنجانها را کنده آنها را به ضخامت ۵ سانتیمتر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش زایل شود.
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب نمودهاید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آن را مدت یکساعت در فر بگذارید.
گوجه فرنگی : ۷۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : قدری
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
پوست بادنجانها را کنده آنها را به ضخامت ۵ سانتیمتر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش زایل شود.
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب نمودهاید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آن را مدت یکساعت در فر بگذارید.