loading...
فوج
s.m.m بازدید : 312 1395/04/03 نظرات (0)

خوراک بادنجان به طرز ایتالیایی

 

بادمجان  :  ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۷۵۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
جعفری ساطوری شده  :   قدری
کره  :  ۱۰۰ گرم
شکر  :  ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا  :  ۱۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
پوست بادنجان‌ها را کنده آنها را به ضخامت ۵ سانتی‌متر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش زایل شود.
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجان‌ها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب نموده‌اید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آن را مدت یک‌ساعت در فر بگذارید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 705
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,885
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,763
  • بازدید ماه : 22,974
  • بازدید سال : 262,850
  • بازدید کلی : 5,876,407